Valikko Sulje

Huima määrä kilpailijoita Etelä-Suomen sarja-avaukseen

Harrasterallisarjan kauden 2024 kolmas osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina Toivakassa. Yellow Racing Team ry:n järjestämä Toivakka Ralli sisältää viisi yhteen kertaan ajettavaa erikoiskoetta. Toivakassa jaetaan valtakunnallisen Elfin Harrasterallisarjan pisteiden lisäksi myös Etelä-Suomen aluesarjan kauden avauspisteet. Kilpailuun ilmoittautui huima määrä kilpailijoita.

Toivakka toimii nyt siis ensimmäistä kertaa keskuspaikkana harrastemoottoriurheilu ry:n alaiselle harrasterallille. Seudulla on kuitenkin ajettu monet legendaariset rallit vuosikymmenien aikana kuten Toivakka-, Kangasniemi- ja Joutsan Joutsenlampi-rallit, Suurajoja unohtamatta.

Kun valtakunnallisesta Elfin Harrasterallisarjasta 2024 on ajettu kaksi pohjoista kilpailua, sarjatilanteessa kärkitiloilla ovat Pohjoisen Suomen kuljettajat. Pistejohtaja Kiimingin Jani Kuivas keskittyy kotiseudun kilpailuihin eikä ole Toivakassa mukana. Sen sijaan iisalmelainen nuorten luokan kuljettaja Reettu Rönkkö ja ison kaksivetoluokan nivalalainen Matias Päivärinta hamuavat pisteitä myös etelämpää.

Kaiken kaikkiaan Toivakka Ralliin ilmoittautui reilusti yli 200 kuljettajaparia, joista järjestäjät pystyivät ottamaan mukaan 220. Se on enemmän kuin missään muussa rallissa tälle kaudelle. Ennen sarjakilpailijoita reitille starttaa kovatasoinen kaksivetoautoilla ajava Vetomestari-kutsuvierasluokka.

Kilpailukeskus: Toivakan keskusta. Huoltopaikat ovat pääosin Toivakan koulun ympäristössä (Salomonin tie 1). Kilpailun lähtö klo 12 alkaen Toivakka-talolta (Iltaruskontie 2). Ensimmäinen kilpailija maalissa n. klo 16:15.

Lähtöluettelo: http://ajaksi.fi/wp/wp-content/uploads/2023/12/L%C3%84HT%C3%96LUETTELO-1.pdf
Online tulospalvelu: http://ajaksi.online/

Lisätietoa kisasta:
Kilpailunjohtaja Sami Heikkilä, p. 0440 647 447, sami.p.heikkila@gmail.com
facebook.com/yellowracingteamry/
Media ilmoittautuminen: Nico Valkonen, nicohenrivalkonen@gmail.com, p. 0509190628

Kilpailijaohje: http://ajaksi.fi/wp/wp-content/uploads/2023/12/Kilpailijaohje-Toivakka-ralli-17.2.2024-V1.0.pdf