Valikko Sulje

Aaron Holopainen Keuruulla nuorten luokan voittoon.

Harrasterallisarjan kauden 2023 toisessa osakilpailussa Keuruun GT-Osat Rallissa oli nuorten V1600-luokassa ajamassa lähes kymmenen kuljettajaparia. Nilsiäläinen Aaron Holopainen ja heinolalainen Kasper Hirvikoski pystyivät molemmat kahteen pohja-aikaan. Ratkaisevaksi erikoiskokeeksi nousi heti päivän ensimmäinen erikoiskoe, jossa Hirvikosken Honda lipsahti hetkeksi hieman ulos tieltä ja hän jäi niin ikään Hondalla ajavasta Holopaisesta puolisen minuuttia. Holopainen ja kartanlukija Toni Koskela veivät voiton 26,2 sekunnin erolla. – Ensimmäisellä erikoiskokeella oli meilläkin vähän tilannetta, mutta loput menivät puhtaasti. Auto toimi tänään hyvin. Seuraavaksi ajetaan kotikisassa Kuopion SM-rallissa, 15-vuotias Holopainen kertoi.

Hirvikoski ja kartanlukija Otto Järvinen ottivat selvän kakkostilan. Top3:sen täydensi Eräjärven Kimi Rajala Renault Clion ohjaimissa. Kartanlukijan tehtäviä hänelle hoiti Tapani Merioksa.