Valikko Sulje

Matias Valkonen Keuruulla nopein ilman nuottia

Harrasterallisarjan kauden 2023 toisessa osakilpailussa ilman nuottia ajaneista kuljettajista yleiskilpailua ja samalla luokkaa 20 hallitsi Matias Valkonen. BMW-kuljettaja pysyi kärkipaikalla avauserikoiskokeelta lähtien. Juho Nykäsellä oli Opel Corsassa tekniikkaongelmia, mutta taisteli yleiskilpailun toisen tilan sekä luokan 19 voiton. Juha-Pekka Suuronen ohjasti Corolla GT:n myös kärkiviikkoon ja vein nimiinsä luokan 18.

Petri Ylinen ohjasti Subarun voittoon luokassa 22. Lada-luokassa (lk5) Juuso Karukka päihitti niukasti Timo Hytösen. Naisten (lk21) vauhdikkain oli Ada Akkanen. Mikko Viitanen vei nimiinsä luokan 15. Mika Korvola palkittiin suurimmalla pokaalilla luokassa 14. Luokassa 13 Toyota Starlet-kuljettaja Pekka Altti ja BMW-kuljettaja Heikki Hosionaho saivat toisiinsa eroa ainoastaan yhden sekunnin. BMW Original-luokan (lk16) vei nimiinsä Tuomo Hinttu. Klassikeissa luokkien ykköspystit pokkasivat Kimmo Herronen, Jorma Isotalo, Vesa Båga ja Jyrki Meronen