Valikko Sulje

Osakilpailu 2 – Tikkakoski 29.1.2022

Harrasterallisarjan toinen osakilpailu ajetaan Tikkakoskella lauantaina 29.1. – Ilman yleisöä

Osallistujamäärältään ylivoimaisesti Suomen suosituimmaksi rallisarjaksi nousseen Harrasterallisarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan tulevana lauantaina Tikkakosken ympäristössä. Habittaako Ralli III -kilpailuun ilmoittautui 165 autokuntaa. LTM-Motorsport Ry:n järjestämässä kilpailussa ajetaan 4 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 52km ja kokonaisreitin pituus on noin 175km. Koronarajoitusten vuoksi tapahtuma täytyy järjestää ilman yleisöä.

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa järjestettävä Harrasterallisarja käsittää tänä vuonna seitsemän osakilpailua, joista neljä ajetaan talvella ja kolme kesällä. Viime vuoden tapaan siinä kilpaillaan viidestä eri mestaruudesta. Sarjaan on ilmoittautunut ja sarjamaksun maksanut peräti 222 kuljettajaparia.

Klassikkomestaruus-kategorian johtopaikalla Piippolan avausosakilpailun jälkeen on Nokian Sami Saari. Nuottimestaruus-kategorian kärkitilan jakavat Enon Lauri Hassinen, Kajaanin Oskari Heikkinen ja iiläinen Samuli Aalto. Nuorten mestaruus-kategorian johdossa on puolestaan Oulun Joakim Goman ja senioreissa Hämeenkyrön Marko Mansikkamäki. Harrasteralli-kategorian johtopaikkaa pitävät hallussaan tasatilanteessa Jyväskylän Nico Valkonen, Pietarsaaren Sami Laurila, Kankaanpään Mika Hirvikangas, Ylivieskan Martin Salmela ja Nivalan Pauli Junttila.

Osallistujaluettelo | Tulospalvelu | Harrasterallisarjan pistetilanne ensimmäisen osakilpailun jälkeen