Valikko Sulje

Aaron Holopainen harrasterallisarjan tuplamestariksi

Nuorten luokan kuljettaja Aaron Holopainen ajoi Harrasterallisarjassa tänä vuonna huippukauden. Nilsiäläinen nuori kuljettajalupaus osallistui jokaiseen kahdeksaan osakilpailuun. Kun valtakunnan sarjassa pistepottiin laskettiin viisi osakilpailua, niin Holopaiselle kirjattiin pelkästään voittoja. Tasapisteisiin päätyivät myös nelivetoluokassa ajava Kai Hyttinen ja 2WD alle 2250cc-luokassa kilpaileva Jari-Matti Tiilikka, mutta Holopaisella oli eniten erikoiskokeiden pohja-aikoja.

 • No en olisi kyllä uskonut ennen kautta, että voisin voittaa mestaruuden. On ollut huippukausi. Tälläkin kertaa kaikki sujui hyvin. Ajettiin varmasti tietä pitkin. Vakavin tilanne sattui kun kartturi kaatoi siirtymällä kahvit haalarille, Holopainen naureskeli. Hän vei myös Etelä-Suomen mestaruuden ja oli Pohjois-Suomen sarjassakin neljäs. Kartanlukijana hänellä toimii Toni Koskela.

Harrasterallisarjan mestaruus (koko Suomi) palkitut, Top 8

 1. Aaron Holopainen 68
 2. Kai Hyttinen 68
 3. Jari-Matti Tiilikka 68
 4. Juha Sällinen 67
 5. Pauli Junttila 64,5
 6. Pekka Moilanen 62
 7. Petter Sutinen 61
 8. Henrik Salo 60,5

Etelä-Suomen mestaruus palkitut, Top 6

 1. Aaron Holopainen 36
 2. Tuomo Hinttu 35
 3. Riku Rantasalo 35
 4. Pauli Junttila 35
 5. Timo Hytönen 34
 6. Tuomo Setälä 34

Pohjois-Suomen mestaruus palkitut, Top 6

 1. Ville Hanhisuanto 38
 2. Kai Hyttinen 38
 3. Jari-Matti Tiilikka 38
 4. Aaron Holopainen 38
 5. Pekka Moilanen 38
 6. Pauli Junttila 37

Vähintään viiteen osakilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin kaksi 2.000€ arvoista lahjakorttia. Arpaonni suosi Jussi Teppolaa ja Juuso Vormistoa.
Onnittelut menestyneille ja arvonnan voittajille!