Valikko Sulje

Harrasterallisarja uusille paikkakunnille kaudella 2024

Vaikka kuluva vuosi on vasta puolessa välissä, Harrasterallisarjan ensi kauden valmistelut ovat jo pitkällä. Kaudella 2024 Harrasterallisarja jatkaa tämän vuoden hyväksi havaitulla konseptilla eli valtakunnallisen Harrasterallisarjan mestaruuden lisäksi kisataan Pohjois-Suomen ja Etelä-Suomen mestaruustitteleistä. Osakilpailuissa sen sijaan tapahtuu reilusti uudistusta.

Ensi vuoden sarjakalenterista löytyy monta uutta osakilpailua ja kisapaikkakuntaa. Kausi käynnistyy tammikuun puolessa välissä tutulla Kontiolahden osakilpailulla ja sarja päättyy elokuun lopussa Keuruun osakilpailulla, joka ajettiin tänä vuonna talvella. Muut osakilpailupaikkakunnat ovatkin uusia verrattuna kuluvaan vuoteen; Kaustinen, Joutsa, Kisko, Ikaalinen, Oulu ja Juuka. Molemmissa aluesarjoissa on neljä osakilpailua, kaksi talvella ja kaksi kesällä.

Kaudella 2024 kaikki kuljettajat, jotka osallistuvat sarjan osakilpailuihin, ovat oikeutettuja saamaan sarjan pisteitä. Harrasterallisarja järjestetään Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n (Hamu:n) hallinnoimana ja toteuttamana. Kilpailuiden toteutuksessa noudatetaan Hamu:n kilpailun järjestämisen sääntöjä sekä teknisiä sääntöjä. Osakilpailujen järjestäjät ovat kaikki Hamu:n alaisia jäsenseuroja.

Tavoitteena on jälleen tarjota kaikille harrastajille mukava ja mielekäs rallisarja. Entiseen tapaan tekemisen teemoina on hyvä tiedotus, tasapuolisuus ja rento meininki!

Pohjois-Suomen sarjakilpailut 2024:

Kontio Racing 20.1.2024 Kontiolahti (talvi)
KePoMu ry 3.2.2024 Kaustinen (talvi)
Pro race ry 14.6.2024 Oulu (kesä)
Ralli Team Kainuu ry 17.8.2024 Juuka (kesä)

Etelä-Suomen sarjakilpailut 2024:

Yellow Racing Team 17.2,2024 Joutsa (talvi)
Kiskon Mak 24.2.2024 Kisko (talvi)
Satapirkan Ralliseura 11.5.2024 Ikaalinen (kesä)
Rallimiehet ry 31.8.2024 Keuruu (kesä) kauden päätös palkintojen jako