Valikko Sulje

Harrasterallisarjan 2023 kesäkausi starttaa Raaseporista

Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarja jatkuu kahden kuukauden kevättauon jälkeen Raaseporissa. Kauden 2023 kuudes osakilpailu ajetaan lauantaina 13.5. Kesäkauden avaus on samalla Eteläisen Suomen sarja kolmas osakilpailu.

South West Motorsport ry:n järjestämässä PH Peltiasennus Rallissa ajetaan viisi erikoiskoetta haastavilla, vauhdikkailla ja hyväkuntoisilla valtion teillä. Kokonaisreitti on pituudeltaan noin 200 kilometriä, joista erikoiskokeita on noin 70 km. Kilpailu käynnistyy klo 14. Keskitetyllä huoltoalueella kilpailukeskuksessa kilpailijat käyvät toisen ja neljännen erikoiskokeen jälkeen. Ensimmäinen kilpailija saapuu maaliin noin klo 19.30. 

PH Peltiasennus Ralliin ilmoittautui hieno määrä kilpailijoita, 172 kilpailijaparia ympäri Suomea. Kahden osakilpailun jälkeen eteläisen sarjan johtopaikalla on jämijärveläinen BMW-kuljettaja Tuomo Hinttu. Nuorten luokassa kilpaileva Aaron Holopainen on ainoastaan pisteen perässä. Nilsiäläinen johtaa valtakunnan sarjaa viiden osakilpailun jälkeen. Eteläisessä sarjassa kolmannen tilan jakavat Isokyrön Lauri Ahoketo, Ähtärin Tuomo Setälä ja Vaajakosken Timo Hytönen. Kärkiviisikosta ovat kaikki Hytöstä lukuun ottamatta jahtaamassa Raaseporissa lisäpisteitä.

Rallipakettien (20€) myyntipaikat alkaen klo 8.00: Virkkalan ST1, Karjaa ja Pohjan Shell ja Tammisaaren Neste. Rallipaketti sisältää kaksi EK-ranneketta ja reittikartan.
Kilpailutoimisto sijaitsee osoitteessa Rahtaajantie 2, 10300 Karjaa.

Yhteystietoja:South West Motorsport ry, sähköposti southwestmotorsport@gmail.com.  
Kilpailunjohtaja Jonny Söderström puh. 040 826 0967
Kilpailun sihteeri Nina Grönholm puh. 044 998 1534
Media Johnny Helander puh.  0400 321 529

Lähtöluettelo: http://ajaksi.fi/wp/wp-content/uploads/2023/04/L%C3%84HT%C3%96LUETTELO-1.pdf
Tulospalvelu: https://ajaksi.fi/wp/15-3-2023-ph-peltiasennus-ralli/
Hotelli Puustelli Nivala Harrasterallisarjan sarjatilanne ennen : https://harrasterallisarja.fi/index.php/tilanne-2/