Valikko Sulje

Harrasterallisarjan Mikkelin osakilpailussa 18.2. mukana 170 kuljettajaparia

Suosittu Harrasterallisarja suuntaa tänä viikonloppuna ensimmäisen kerran Mikkelin seudulle. Vuorossa on kauden neljäs osakilpailu. Viiden erikoiskokeen Mikkeli-ralli on valtakunnallisen sarjan neljäs osakilpailu ja samalla Etelä-Suomen sarjan toinen osakilpailu.

Mikkeli-ralli starttaa lauantaina 18.2. klo 12 Löydönkartanossa sijaitsevan kilpailukeskuksen pihasta. Aikataulu on tiivis, sillä ensimmäinen kilpailija on maalissa jo n. klo 15.45.

Kilpailuun ilmoittautui hienosti yli 170 kilpailijaparia. Hotellin Puustelli Nivala Harrasterallisarjan kärkipaikalla ennen Mikkelin osakilpailua on nuorten luokassa voitosta voittoon ajanut Nilsiän Aaron Holopainen. Kouvolalainen vasta 13-vuotias kuljettajalupaus Lauri Halonen on sarjan kolmannella tilalla. Pohjoisen rallisarjan kaksivetoluokkaa vakuuttavasti hallinnut Ranuan Ville Hanhisuanto lähtee haastamaan Etelän sarjan kuljettajia. Kaksivetoisten yleiskilpailuvoitosta vääntävät Hanhisuannon kanssa mm. Säkylän Juhana Raitanen, Mäntyharjun Miko Jalava ja Jyväskylän Nico Valkonen. Nelivetoluokassa on mukana mm. vuoden 2008 rallin A-ryhmän Suomen mestari Ari Vihavainen, joka oli Keuruun osakilpailussa nopein nelivetokuljettaja. Rallissa on mukana on myös TV:stä tuttu autoharrastaja ja -rakentajatiimi Latela kahden kuljettajaparin voimin.

Kilpailun järjestää Hartialukko Racing Ry.

Rallipaketit ovat myynnissä ABC Tuukkala Mikkeli sekä Neste Ristiina Saimaan Portti. Hinta 20€ sisältää reittikartan, pääsyn erikoiskokeille kahdelle sekä osallistumisen kahden lahjakortin arvontaan.

Reaaliaikainen tulospalvelut: https://www.rallitulokset.fi/Mikkeli2023/
Osallistujalista: https://www.rallitulokset.net/Mikkeli2023/startlist.pdf
Kilpailijatiedote: https://www.rallitulokset.net/Mikkeli2023/Kilpailijatiedoite.pdf