Valikko Sulje

Harrasterallisarjan Etelä-Suomen mestaruusjahti käynnistyy Keuruulta – mukana peräti 184 autokuntaa

Harrasterallisarjan kauden 2023 toinen osakilpailu ajetaan ensi lauantaina Keuruun ympäristössä. Neljän erikoiskokeen ralli on samalla ensimmäinen Etelä-Suomen alueen osakilpailu. Tänä vuonna valtakunnallisen Harrasterallisarjan mestaruuden lisäksi jaetaan Pohjois-Suomen ja Etelä-Suomen mestaruustittelit. Molemmissa aluesarjoissa on neljä osakilpailua.

Keuruun GT-Osat ralli starttaa lauantaina 28.1. klo 10.25 alkaen. Lähtöpaikka sijaitsee kilpailukeskuksessa Keuruun Yrityspuistossa Unio Sarlinintiellä. Reitti koostuu neljästä erikoiskokeesta, joiden yhteispituus on noin 62 kilometriä. Huolto tapahtuu Ähtärin Nesteellä. Maaliin ensimmäiset kilpailijat saapuvat noin klo 14.30. Kilpailun järjestäjänä toimii keuruulainen autourheiluseura Rallimiehet ry.

Keuruun osakilpailuun ilmoittautui hieno määrä kilpailijoita, sillä osallistujalistalta löytyy peräti 184 kuljettajaparia. Mukana on ralliharrastajia ympäri Suomen sekä myös kaksi kuljettajaparia Italiasta. Nimekkäimpiä osallistujia ovat mm. entinen rallin MM-sarjan kuljettaja Mikko Hirvonen, joka toimii tällä kertaa V1600-luokassa poikansa Roope Hirvosen kartanlukijana. Nelivetoluokassa on mukana vuoden 2008 rallin A-ryhmän Suomen mestari Ari Vihavainen sekä rallisprintin hallitseva Suomen mestari Tuukka Hallia.

Lähtöluettelo: https://ajaksi.fi/wp/28-1-2023-gt-osat-ralli-keuruu/
Tulosten reaaliaikainen seuranta www.ajaksi.fi.

Lisätietoa Keuruun GT-Osat rallista:
Kilpailunjohtaja: Tero Herranen  p. 050 3055162  
Varakilpailunjohtaja:  Jari Hokkanen  p. 040 7398144