Valikko Sulje

Osakilpailu 3 – Tornio 5.2.2022

Harrasterallisarjan kolmas osakilpailu ajetaan Torniossa tulevana lauantaina 5.2. Tornion ympäristössä. Konegroup.fi -ralliin ilmoittautui 147 autokuntaa. Tornion Ralliharrastajat Ry:n järjestämässä kilpailussa ajetaan viisi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 50km. Yleisöerikoiskokeet jäävät vielä tällä kertaa järjestämättä, mutta muuten ei ulkona ole yleisörajoituksia.

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa järjestettävä Harrasterallisarja käsittää tänä vuonna seitsemän osakilpailua, joista neljä ajetaan talvella ja kolme kesällä. Viime vuoden tapaan siinä kilpaillaan viidestä eri mestaruudesta. Sarjaan on ilmoittautunut peräti 226 kuljettajaparia.

Klassikkomestaruus-kategorian johtopaikalla on Piippolan ja Tikkakosken osakilpailujen jälkeen Nokian Sami Saari. Nuottimestaruus-kategorian kärkitilan jakavat Enon Lauri Hassinen ja Äijälän Tuukka Kauppinen. Nuorten mestaruus-kategorian johdossa on puolestaan Oulun Joakim Goman ja senioreissa Hämeenkyrön Marko Mansikkamäki. Harrasteralli-kategorian johtopaikkaa pitävät hallussaan tasatilanteessa Pietarsaaren Sami Laurila ja Kankaanpään Mika Hirvikangas.

Sarjan pohjoisimmassa osakilpailussa on nyt mukana paljon lähiseudun kuljettajia. Kauden avaavat mm. nelivetoluokassa Tornion Tapio Vuokila ja Pertti Tapojärvi sekä kaksivetoisissa viime kauden nuottiluokan hopeamitalisti Kuusamon Harri Kihlman. Myös takavuosien monikertainen Suomen mestari Tuusulan Jouko Puhakka aloittaa kautensa Torniosta.

Reittikartta julkaistaan yleisölle Tornion RalliHarrastajat RY Facebook sivulla lauantaiaamuna 5.2. klo 7.00.
Osallistujaluettelo: https://www.rallitulokset.net/tornio2022/startlist.pdf
Tulospalvelu: https://www.rallitulokset.fi/tornio2022/

Harrasterallisarjan pistetilanne toisen osakilpailun jälkeen: https://harrasterallisarja.fi/index.php/tilanne/