Valikko Sulje

Myös Tikkakosken Habittaako ralli järjestetään ilman yleisöä

Valitettavasti myös Harrasterallisarjan kauden toinen osakilpailu täytyy järjestää ilman yleisöä. Vaikka tämä on erittäin ikävää kaikkien kannalta, emmeköhän kaikki autourheilun ystävät ole kuitenkin sitä mieltä, että parempi näin kuin perua koko kilpailu.

Niin sarjan kuin kilpailunkaan järjestäjä ei voi kumota viranomaismääräyksiä. Järjestäjä ei siis missään nimessä tarkoituksella halua sortaa katsojia. Katsojien puute kurittaa taloudellisesti myös järjestäjiä ja kilpailijat mielellään näkisivät reitillä yleisöä, ihan oman turvallisuudenkin kannalta.

Rajoituksien noudattamatta jättäminen saattaa tulevaisuudessa merkittävästi vaikeuttaa rallijärjestäjien viranomaisyhteistyötä ja lupien hankkimista. Emmehän halua, että järjestäjien työ vaikeutuu entisestään. Kapinoimalla määräyksiä vastaan aiheuttaa ainoastaan ongelmia järjestäjille. Kiitos kaikille ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

Harrasterallisarjan järjestäjät