Valikko Sulje

Harrasterallisarja käynnistyy Piippola-rallilla lauantaina 8.1. ilman yleisöä

Osallistujamäärältään Suomen suosituimmaksi rallisarjaksi noussut Harrasterallisarja starttaa ensi viikonloppuna. Piippolan ympäristössä ajettavassa rallissa on mukana lähes 200 kuljettajaparia.

Harrasterallisarja käsittää tänä vuonna seitsemän osakilpailua. Talvella ajetaan neljä osakilpailua, joista ensimmäinen Piippolan ympäristössä ensi lauantaina 8.1. Piippola-ralli on ollut viime vuosina yksi Suomen suosituimmista autourheilutapahtumista. Tänäkin vuonna VIII Shell Piippola Rallin lähtölistalta löytyy 191 kuljettajaparia 32 eri luokassa. Useassa luokassa on odotettavissa tasaväkisellä kalustolla tiukkaa sekuntitaistelua. Kaksivetoisten autojen nuottiluokassa nopeat etuvetokuljettajat Max Karhapää ja tuore Suomen mestari Oskari Heikkinen ottavat mittaa mm. tehokkailla takavetoautoilla ajavista Juhana Raitasesta ja Ari-Pekka Koivistosta. Nelivetoisten autojen luokassa puolustava mestari Kai Hyttinen starttaa kauden avaukseen ennakkosuosikkina. Mukana on myös iso joukko vasta rallinharrastuksen aloittaneita kuljettajia, nuorimmat vasta 15-vuotiaita.

Kuljettajien ajettavana on viisi erikoiskoetta. Viranomaisten koronasuositusten mukaisesti kilpailu ajetaan ilman katsojia.

Osallistujalista: https://www.rallitulokset.net/piippola2022/startlist.pdf
Tulosseuranta: https://www.rallitulokset.fi/piippola2022/
Harrasterallisarjaan 2022 ilmoittautuneet: https://harrasterallisarja.fi/index.php/ilmoittautuneet/