Valikko Sulje

HARRASTERALLISARJAN ALOITUS SIIRTYY – PIIPPOLAN KILPAILU PERUTTU!

Harrasterallisarjan avausosakilpailu VIII Shell Piippola Ralli on valitettavasti jouduttu perumaan koronapandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Kilpailun eteen on tehty eiliseen saakka täysillä töitä, mutta kaikkien turvallisuutta tulee suojella ja viranomaisten suosituksia noudattaa. Tässä alla on suora lainaus Harrastemoottoriurheilun Keskusjärjestö Ry:n (Hamu) tiedotteesta.

”Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on 15.12.2020 kieltänyt aluehallintoviraston päätökseen nojaten kaikki yli 10 hengen sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet 18.1.2021 saakka koronaepidemian leviämisvaiheen takia. Tästä syystä VIII Piippola ralli joudutaan perumaan. Kiitokset Keskipiste Racing ry:lle jo tehdystä työstä kilpailuun liittyen. Yhteydenotot kilpailun perumiseen liittyen Keskipiste Racing ry, sp keskipisteracing@gmail.com tai puh 050 5311080 Antero Hankonen.”

Näin ollen Harrasterallisarjan kauden avaus siirtyy helmikuulle, jolloin on tarkoitus ajaa Joutsassa 13. päivä.

Piippolan kilpailun tilalle sarjatyöryhmä on sopinut todella nopeasti korvaavan kilpailun. Hamun kalenterissa jo valmiina ollut Kontiolahti Ralli tulee olemaan sarjan toinen osakilpailu helmikuun 27. päivä. Talvikausi paketoidaan alkuperäisen suunnitelman mukaan Suomussalmella 20.3.2021.

Teksti: HRS tiedotus / Timo Louhelainen