Valikko Sulje

HARRASTERALLISARJA JA BV-TEAM YHTEISTYÖHÖN

Harrasterallisarja saa arvoisensa näkyvyyden, kun alahärmäläinen BV-Team tulee tekemään koosteen jokaisesta kilpailusta. Monen autourheiluohjelman sekä -koosteen taustalla toimivan tuotantoyhtiön tekemät ohjelmat Harrasterallisarjasta tullaan näkemään C More Max -kanavalla, jonka jälkeen ne ovat katsottavissa myös BV-Teamin YouTube-kanavalla vapaasti.

– Odotan jo innokkaana yhteistyötä Harrasterallisarjan kanssa ja olen todella tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen. Tv-ohjelmien lisäksi teemme myös kilpailuista kuljettajakoosteet ja videoklipit. Näin pystymme tarjoamaan kilpailijoille täydellisen liikkuvan kuvan palvelupaketin, BV-Teamin nokkamies Arto Syynimaa kertoo.

Sarjaorganisaatio haluaa panostaa sekä sarjan että kuljettajien näkyvyyteen. Tv-hanketta varten sarja on kerännyt itse yhteistyökumppaneita, jonka lisäksi kilpailunjärjestäjät sekä tuotantoyhtiö osallistuvat omilla panoksillaan sarjan koosteiden tekoon. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sarjamaksuun ei ole lisätty minkäänlaista mediamaksua, vaan sekin osuus käytetään jaettaviin palkintoihin.

Kun puhutaan harrasterallisarjasta kuljettajille, sitä se on myös kuvausharrastajille. Valo- ja videokuvausta ei tulla rajoittamaan, joten jokainen saa harrastaa sitä vapaasti, kunhan muistaa liikkua kilpailuissa turvallisesti sekä noudattaa aina kilpailunjärjestäjien ohjeita.

Tv-tuotannon lisäksi sarjalla on oma tiedottaja, joka päivittää kotisivuille kauden aikana kilpailuennakoita ja -raportteja, valokuvia sekä hoitaa sosiaalista mediaa. Sarjan tiedottajana toimii joensuulainen Timo Louhelainen. Sarjalle haetaan muutama kausikortillinen mediahenkilö, mutta muuten median akkreditoinnista yksittäisiin kilpailuihin vastaa kunkin kilpailunjärjestäjän nimeämä henkilö.

– Mukava liittyä mukaan tähän konseptiin ja olla nostamassa uutta sarjaa esille. Kuljettajille sekä tiimeille sellainen viesti, että ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos tallilla tapahtuu jotain mielenkiintoista. Teemme mielellämme teistä, sarjan gladiaattoreista artikkeleita sekä somejuttuja, Timo kannustaa.

Harrasterallisarja käynnistyy 9. tammikuuta Piippolasta.

Teksti ja kuva: HRS-tiedotus / Timo Louhelainen