Valikko Sulje

Harrasterallisarja päätökseen Laukaassa lauantaina 27.8

Harrasterallisarjan kauden 2022 päätösosakilpailu ajetaan Laukaan ympäristössä. LTM-Motorsportin isännöimä Peurunka-ralli järjestetään lauantaina 27.8. Kisassa on viisi yhteen kertaan ajettavaa erikoiskoetta ja noin 55 erikoiskoekilometriä. Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 155 kuljettajaparia.

Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n alaisuudessa järjestettävä Harrasterallisarja käsittää tänä vuonna seitsemän osakilpailua, joista neljä ajettiin talvella ja kolme kesällä. Viime vuoden tapaan siinä kilpaillaan viidestä eri mestaruudesta. Sarjaan on ilmoittautunut peräti yli 230 kuljettajaparia.

Klassikkomestaruus-kategorian johtopaikalla on kuuden osakilpailun jälkeen, jo mestaruuden varmistanut Sami Saari. Nuottimestaruus-kategorian kärkipaikkaa pitää hallussaan Janne Seluska. Tuukka Kauppinen on jo 12 pistettä perässä. Viime vuoden mestari Suomussalmen Kai Hyttinen on kolmantena. Nuorten mestaruus-kategorian johdossa on puolestaan Joakim Goman. Jaakko Sirviö on kesäkaudella kiristänyt pisteen päähän. Senioreissa kärjessä on Marko Mansikkamäki, mutta Hannu Ruohorinne vaani neljän pisteen päässä. Harrasteralli-kategorian johtopaikan jakavat Mika Hirvikangas ja Nico Valkonen. Pauli Junttila on jäänyt heistä ainoastaan kolme pistettä.

Kilpailukeskus sijaitsee Kylpylä Hotelli Peurungassa, jossa on myös sarjan palkintojen jako sekä illallistilaisuus kisan jälkeen.

Kilpailukeskus: Hotelli Peurunka Peurungantie 85, 41340 Laukaa
Huolto: Hirvaskangas ABC ja Hirvaskangas Shell

Aikataulu:
klo 12 Kilpailun lähtö Kylpylähotelli Peurungasta
klo 13:05 huoltotauko n. 30min Hirvaskangas ABC ja Shell
klo n.15.00 Etähuolto Konnekuljetus
n. klo 17:10 kilpailija nro 1 maalissa
n. klo 21 Harrasterallisarjan palkintojen jako, Kylpylähotelli Peurunka

Rallipaketteja myydään katsojille kilpailukeskuksessa Kylpylähotelli Peurungassa sekä Konneveden matkahuollossa ja Ravintola Mierontie:ssä. Rallipaketin hinta 10€.

Lähtöluettelo: http://ajaksi.fi/wp/wp-content/uploads/2022/06/l%C3%A4ht%C3%A4ri.pdf
Tulospalvelut: https://ajaksi.fi/wp/

Harrasterallisarjan pistetilanne ennen viimeistä osakilpailua: https://harrasterallisarja.fi/index.php/tilanne/