Valikko Sulje

KAUDEN PÄÄTÖS OSAKILPAILU LÄHESTYY

Hämeen Moottoriseura Ry sekä Parkanon ja Kankaanpään ralliaktiivit yhteistyössä rakentavat Harrasterallisarjalle arvoisensa päätöksen 24.–25.9. Kausi huipentuu siis kaksipäiväiseen koitokseen, joka viimeistään ratkaisee mestaruudet.

90-luvulla Fenno Rallia ajettiin useampaan otteeseen, joista viimeisin kilpailu on järjestetty 23 vuotta sitten. Tämän vuoden kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii FennoSteel Oy.

Perjantaina liikkeelle lähdetään Parkanosta illansuussa kello 18.30. Kuljettajat ajavat pimeässä kaksi erikoiskoetta, joiden yhteismitta on noin 22 kilometriä. Yötaukoa vietetään uudistetussa Ikaalinen Spa kylpylässä, ja matka jatkuu Kauppakeskus Kompista lauantaina kello 11.

Lauantaina kuljettajilla on vielä edessä viisi erikoiskoetta, joista kertyy noin 69 EK-kilometriä. Kilpailu suuntautuu tällöin takaisin Parkanon suuntaan, jossa pidetään myös huoltotauot. Reitti kulkee osittain Ikaalisten- sekä Fenno-ralleista tutuilla teillä, mutta myös täysin uutta osuutta mahtuu mukaan.

”Kauden viimeinen, 26 kilometrinen tekninen ja vuoristoratamainen erikoiskoe ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Mitään ei ole vielä ratkaistu, ennen kuin tämän erikoiskokeen ruutulippu heilahtaa”, kilpailunjohtaja Riku Ainasvuori hehkuttaa kauden päättävää erikoiskoetta.

Kauden päätteeksi arvotaan Pohjoisen Auton toimittama nelivetoinen mönkijä. Arvonnassa ovat mukana kaikki ne sarjakilpailijat, jotka ovat startanneet vähintään viiteen sarjaosakilpailuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT ON ESILLÄ JA ILMOITTAUTUMINEN AVOINNA LAUANTAIHIN 18.9. KLO 23:59 SAAKKA OSOITTEESSA: www.ajaksi.fi

Kilpailun lisäluokkiin on tullut kaksi lisäystä:
LUOKKA 39 HR alle 1400cc EI ENNAKKOTUTUSTUTTAVA
LUOKKA 40 Classic ”Historic autot” cc vapaa ENNAKKOTUTUSTUTTAVA

Majoitusinfo Ikaalinen:

Ikaalinen SPA hotelli, (Yötauko alue) www.ikaalinenspa.fi
Hotelli majoitusta sisältäen aamupala ja kylpyläpalvelut. Kilpailijoille erillinen majoitustarjous ”verkkosivujen kautta varatuista majoituksista kilpailuviikonlopulle -15% hinnastosta, RAL15 koodi kirjoitettuna varauskoodi kenttään!

JPlomat, www.jplomat.fi
Erilaisia majoitusvaihtoehtoja tarjoava yritys. Mökkimajoituksia sekä Yötauko alueen yhteydessä majoitustarjontaa.

Visitikaalinen.fi

Majoitusinfo Parkano-Kihniö:

ex-tuote.net
Hotellipesti.fi
Pahkalanniemi.fi
Villamarkkola.fi

LISÄTIETOA MAJOITUSTEN VARAAMISTA VARTEN

Perjantaina 24.9 reitti suuntautuu Ikaalisten itäpuolelle. Erikoiskokeen 2 jälkeen tiekirja jatkuu vartioidulle yötauko paikalle Ikaalinen Spa -kylpylähotellin alueelle. Kilpailijoiden ei ole pakko tuoda erikoiskokeen 2 jälkeen kilpa-ajoneuvoa kyseiselle alueelle, vaan erikoiskokeen 2 jälkeen on järjestetty alue, missä auton voi lastata kärrylle ja viedä esim. oman majoituspaikan yhteyteen.

EK2- maali- yötauko siirtymä on noin 40 kilometriä. EK 1-2 väliselle huoltoalueelle EI SAA tuoda traileria, vaan kärryille on varattu erillinen alue EK 2 maalin läheisyydestä.

Lauantaina 25.9 lähtö 2 tapahtuu Kauppakeskus Kompin pihasta, Ikaalisista. Kauppakeskuksen edessä on alue, jossa auton voi purkaa kärryltä lauantain kisaa varten. Tämän jälkeen huolto siirtyy kärryn kanssa Parkanoon, jossa
lauantain huollot on keskitetysti.

Teksti: HRS tiedotus / Timo Uimi