Valikko Sulje

JUUKA RALLI LÄHESTYY – YLEISÖ PÄÄSEE KANNUSTAMAAN

Harrasterallisarjan kesäkausi polkaistaan käyntiin lauantaina 19. kesäkuuta. Kilpailu ajetaan Juuassa, jossa huimat pohjoiskarjalalaiset rallitiet odottavat sarjamme virtuooseja. Kesäkausi saa loistavan startin, kun vihdoin ja viimein saamme toivottaa myös yleisön tervetulleeksi penkalle kannustamaan.

Kilpailukeskus sijaitsee Juuan Kivikylässä, josta kilpailu käynnistyy kello 11. Kuljettajien paremmuus ratkotaan viidellä erikoiskokeella, joiden yhteismitta on noin 90 EK-kilometriä. Erikoiskokeet ajetaan yhteen kertaan. Luvassa on kovaa kilvanajoa ja hikikarpaloita, sillä suurin osa erikoiskokeita on mitaltaan 20 kilometrin molemmin puolin.

Päivän aikana käydään Kivikeskuksessa huollossa kaksi kertaa, erikoiskokeiden kaksi ja kolme jälkeen. Maaliin ensimmäisiä kuljettajia odotellaan puoli viiden jälkeen.

Ilmoittautuminen on avoinna tämän viikon sunnuntai-iltaan (13.6.) kello 20.00 saakka. Mukaan mahtuu vielä hyvin kuljettajia. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen www.rallitulokset.fi.

Teksti ja kuva: HRS tiedotus / Timo Louhelainen