Valikko Sulje

JUUKA JA PARKANO PAIKALLAAN, TAMMISAARESSA AJETAAN SYYSKUUN ALUSSA

Juuka Ralli ajettiin viime vuonna syksyllä, mutta nyt hurjilla ralliteillä kaasutellaan jo kesäkuussa. Kuva: TL Photo & Media.

Varma kevään merkki – Vappu, on nyt juhlittu ja munkit sekä simat nautittu. Ja kun toukokuuta jo mennään, on aika suunnata katseet vahvasti kesään. Harrasterallisarjan kesäkaudella ajetaan kolme osakilpailua soralla. Kesäkauden piti alkaa jo viikon kuluttua Tammisaaresta, mutta vallitseva epidemia tilanne siirsi kilpailua tuonnemmaksi.

Juuan osakilpailu tulee näin avaamaan Harrasterallisarjan kesäkauden viikko ennen juhannusta. Kilpailu ajetaan lauantaina 19.6.2021. Ilmoittautuminen avautuu jo lähipäivinä.

Kilpailukeskus sijaitsee edellisvuoden tapaan Juuan Kivikylässä, josta kilpailu käynnistyy kello 11. Kuljettajien paremmuus ratkotaan viidellä erikoiskokeella, joiden yhteismitta on noin 80 EK-kilometriä. Erikoiskokeet ajetaan yhteen kertaan.

Juuan osakilpailun osalta seurataan epidemia tilanteen kehittymistä ja kilpailu tullaan järjestämään silloisien rajoitusten mukaan. Sarjaorganisaatio informoi tästä tarkemmin lähempänä kilpailua.

Tammisaaren siirretty osakilpailu on vuorossa kesälomien jälkeen syyskuun alussa. Kilpailupäiväksi on varmistunut lauantai 4.9.2021.

Kausi huipentuu legendaarisen Fenno Rallin paluuseen 24.-25.9.2021. Kausi saa näin arvoisensa päätöksen Parkanon ja Ikaalisten ralliteillä, kun perjantaina ajetaan syksyn pimeydessä ja lauantainakin on haastavia ralliteitä tarjolla.

Tiimeille vielä muistutuksena, että kuljettajien tulee suorittaa pieni tutkinto ennen seuraavaa osakilpailua, lue lisää keskusjärjestön kotisivujen uutisesta: https://bit.ly/3xIbj59.

Teksti: HRS tiedotus / Timo Louhelainen