Valikko Sulje

KAUDEN ENSIMMÄISET ARVONNAT SUORITETTU JA PISTETILANNE PÄIVITETTY

Kauden avausosakilpailun, Joutsan Kaasujalkarallin jälkeinen pistetilanne on nyt julkaistu kotisivuillamme. Monet kuskit ovat tasapisteissä, mutta seuraavat pisteet ovat jaossa jo reilun viikon päästä Kontiolahdella, joten eiköhän siellä ala jo eroja tulemaan.

Sarjaorganisaatio on arponut kilpailun palkintojen lisäksi kaksi S-Ryhmän lahjakorttia, jotka matkustivat Marko Kinnuselle Orivedelle sekä Lauri Ahokedolle Isokyröön.

Kilpailukohtainen lahjakortti suuntasi Opel Corsa kuskeille, kun kisan säväyttäjäksi valittiin parivaljakko Janne Seluska – Matti Leistiö. 200 € lahjakortin taustalla oli RTE-Motorsport.

Kilpailunjärjestäjä kertoo tiedotteessaan säväyttäjä-tittelistä seuraavaa.

”Perusteluina oli mm. hieno sijoitus kilpailuissa ja SM-sarjasta haettu nopeus, joka näkyy ajossa, vaikka alla on ajotaukoa muutama vuosi. Ykkösellä tuloskuntoa verotti edellä ajavan kilpailijan ohitus ja samaa ongelmaa oli myös pidemmällä EK2:lla. Kolmosella ja nelosella ei enää ollut ohitettavaa edessä ja ajat alkoivat lähennellä tämän hetken kovinta etuvetokuskia Marko Kinnusta. Viimeisellä pätkällä EK ajaksi kirjattiin koko kisan kolmanneksi nopein aika ja varsin maukkaat luokkapohjat. Edelle kerkesi vain kaksi ”ähkynelikko” Mitsua. Lopputuloksena luokan toinen ja nuotti yleiskilpailun viides sija. Pirteä Corsa nähdään varmasti myös jatkossa luokan kärkikahinoissa.”

Seuraavassa osakilpailussa Kontiolahdella on luvassa vähintään yhtä talviset olosuhteet kuin Joutsassa. Siellä ajetaan neljä erikoiskoetta, reilu 40 EK-kilometriä. Sarjalaisten ilmoittautuminen on jo päättynyt ja kilpailussa heitä nähdään noin 130.

Kilpailun lisäluokkien ilmoittautuminen on vielä käynnissä sunnuntaihin 21.2. kello 21.00 saakka osoitteessa www.rallitulokset.fi. Tällä hetkellä (18.2.) kilpailuun mahtuu vielä mukaan noin 50 kuljettajaa.

Teksti: HRS tiedotus / Timo Louhelainen