Valikko Sulje

OSAKILPAILUIDEN LUOKITTAINEN LÄHTÖJÄRJESTYS PÄIVITETTY SÄÄNTÖIHIN

Kategorioiden ja luokkien välinen kiertävä lähtöjärjestys on nyt tarkennettu sarjasääntöihin. Järjestyksellä on haluttu muun muassa kannustaa talleihin kokonaan unohdettuja Classic -autoja mukaan viivalle.

Nuotista ajaville tarjotaan talvikelissä linjojen piirtämisen mahdollisuus ja kesällä sitten tasapuolisemmin muitakin luokkia pääsee ajamaan pienimmillä numeroilla. Nuorten osalta lähtöpaikat ovat pääosin loppupäässä Hamu-tasoisen yleislinjauksen myötä. Uskomme vahvasti, että nuorten mestaruuskin ratkeaa tiukan kilpailun päätteeksi isoista numeroista huolimatta.

Lähtöjärjestys on kompromissien kompromissi, josta puhetta varmasti riittää aina, mutta jossain kohtaa pitää alkaa jo ajamaankin. Huomioikaa, että ilmoittautumisessa mukana ovat vielä kaikki listoilla olevat sarjaluokat. Lopulliset, minimimäärän ylittävät luokat julkaistaan 29.12. Kilpailuiden lähtöjärjestys löytyy seuraavaan linkin takaa: https://harrasterallisarja.fi/index.php/saannot/#1.5

Nuorten alle 2000 cc -luokkaan ei tullut määräaikaan mennessä kuin yksi hakemus, joten luokka poistettiin sarjasta (luokka 2). Reilun pelin hengessä yhteistuumin kyseinen kilpailija osallistuu Harrastemestaruussarjaan luokkaan 21. Nuorten mestaruudesta kilpaillaan siis ainoastaan V1600 -luokan kalustolla.

Ilmoittautumisaikaa on jäljellä tasan 2 viikkoa (24.12. saakka) – eli vielä ehtii mukaan haastamaan kilpaveljiä ja –siskoja. Ja jos pukin kontista puuttuu vielä lahjoja, sarjapaikka miehelle, vaimolle, sukulaiselle tai tutulle voisi vaikkapa olla sellainen!

Teksti ja kuva: HRS tiedotus