Valikko Sulje

FENNO RALLI PÄÄTÖKSESSÄÄN

Harrasterallisarja vuosimallia 2021 on saatu päätökseen, kun Fenno Rallin ruutlippu on heilahtanut. Alla kategorioiden Top 3 listaukset. Pistetilanteet ja laajempi kisarapsa päivittyy tänne myöhemmin. Onnittelut kaikille menestyneille.

Klassikoissa marssijärjestys pysyi ennallaan, kun teknisistä vaikeuksista huolimatta Matti Friman tykitti kategorian yleiskisan voittoon Ladalla. Kari Herronen antoi kuitenkin hyvän vastuksen, vaikka ajoi nuotitta alle 1350cc:lla Starletillaan.

Jari Päivärinta nousi kolmanneksi, kun Timo Hytösen leikki jäi kesken viimeisellä erikoiskokeella tekniikan petettyä.

1. Friman
2. Herronen
3. Päivärinta

Harrastekategorian voittoon Parkanossa ajaa miltei kotiteillään kilpailut kankaanpääläinen Mika Hirvikangas. Corolla kuljettajan vauhti oli jopa niin hurjaa, että se riitti kolmen joukkoon koko kisan yleiskilpailussakin.

1. Hirvikangas
2. Koskela
3. Kuivas

Nuorissa Veeti Pulkkinen oli Parkanon valtias. Kärkikahinoissa ollut Joakim Goman joutui keskeyttämään ulosajon seurauksena toiselta sijalta erikoiskokeella viisi.

1. Pulkkinen
2. Koskinen
3. Hallia

Senioreiden yleiskisassa pienemmän luokan Escort-kuljettaja Pekka Moilanen tyrkkäsi sellaista kyytiä, että Bemarit jäivät taakse tällä kertaa.

1. Moilanen
2. Rantanen
3. Hosionaho

Nuottikategorian valtias oli jälleen kerran Kai Hyttinen, joka varmisti mestaruuden voitollaan. Muita nelivetoisia ei Parkanossa nähty tässä kategoriassa. 2-vetoisten voittoon nuotista ajoi Janne Seluska, kun Marko Kinnusen matka päättyi tekniikka ongelmiin kuudennella erikoiskokeella.

1. Hyttinen
2. Seluska
3. Sinkkonen

Kilpailun lisäluokissa kovinta vauhtia piti BMW-kuljettaja Lasse-Pekka Mikkonen. Bemareitten tuplavoiton lisäluokkien yleiskilpailussa varmisti Joni Seilo, joka jo välillä johti kilpailua.

1. Mikkonen
2. Seilo
3. Ruohorinne

Kilpailun lopputulokset: www.ajaksi.fi

Teksti: HRS tiedotus / Timo Uimi
Kuva: RallyPhotos Finland