Valikko Sulje

TIEDOTE SARJAPALKINNOISTA

Alla tiedote sarjapalkintojen jakamisperusteista.

Sarjassa palkitaan mestaruuskategorioittain viisi parasta kilpailijaa lahjakortein tai muunlaisella rahanarvoisilla palkinnoilla.Lisäksi Harrastekategoriassa palkitaan luokittain pokaaleilla parhaimmat seuraavasti:

Luokka 15, palkitaan 1
Luokka 16, palkitaan 3
Luokka 17, palkitaan 3
Luokka 18, palkitaan 3
Luokka 20, palkitaan 3
Luokka 21, palkitaan 3
Luokka 22, palkitaan 3
Luokka 23, palkitaan 2

Loppupisteisiin huomioidaan kilpailijan viisi (5) suurinta pistemäärää. Poikkeuksena Klassikko-mestaruus, joissa loppupisteisiin lasketaan (4) suurinta pistemäärää. Tasapisteiden tullessa viidennen/kuudennen kilpailun pisteet määrittää pistejärjestyksen. Sarjapalkinnot jaetaan lauantai-iltana. Tarkempi info tapahtumasta sarjamme kotisivuilla: https://bit.ly/3ky8miL

Teksti: HRS tiedotus / Timo Uimi