Valikko Sulje

TAMMISAAREEN 154 KULJETTAJAA

Harrasterallisarjan toiseksi viimeinen osakilpailu kurvaillaan Tammisaaren Venekeskus Rallyn merkeissä 4.9. Kilpailukeskus viritellään Karjaan ABC:lle ja kilpailussa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joiden yhteismitta on 51 kilometriä.

Kilpailussa nähdään 154 kuljettajaa, joista sarjalaisia on 82. Lisäluokissa on myös mukana mukavasti kuljettajia ja kutsuvierasluokasta löytyy mm. Kalle Markkasen ja Axel Lindholmin nimi. Molemmat ajavat Skoda Fabia R5 -autoilla.

Reitti on eteläsuomalaista rallitietä parhaimmillaan. Luvassa on hyväkuntoisia erikoiskokeita, joista osalla ei ole ajettu vuosikymmeniin. Kokonaisuudessaan reitti on saatu varsin kompaktiksi, sillä kokonaismitta on vain noin 150 kilometriä. Kilpailun järjestäjänä toimii South West Motorsport Ry.

Teksti ja kuva: HRS tiedotus / Timo Uimi