Valikko Sulje

27.2.21 kONTIOLAHTI

Pohjois-Karjalan hienoilla ralliteillä ajetaan Harrasterallisarjan toinen osakilpailu helmikuun lopulla, 27. päivä kello 11 alkaen. Kilpailu sisältää neljä erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 43 kilometriä. Koko reitin pituus on noin 109 kilometriä. Järjestävänä seurana on Kontio-Racing Ry.

Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestön kilpailu- ja tekniikkasääntöjä sekä Harrasterallisarjan sääntöjä. Kilpailussa 20 ensimmäistä luokkaa on sarjaluokkia, joihin voi osallistua vain sarjaan ilmoittautuneet. Muut kilpailijat ajavat sarjaluokkien jälkeen lisäluokissa, poikkeuksena kilpailun spesiaali Toyota merkkiluokka, joka starttaa ensimmäisenä reitille.

Kilpailukeskus sijaitsee Kontiolahden ampumahiihtostadionilla osoitteessa Napakympintie 24, 80790 Kontioranta. Kaikki toiminnot on keskitetty sinne; kilpailutoimisto, turvallisuustarkastus, varikkoalue, huolto, traileriparkki, lähtö ja palkintojen jako.

Turvallisuustarkastus on puoli tuntia ennen omaa lähtöaikaa kilpailukeskuksessa. Ensimmäinen kilpailija starttaa reitille ampumahiihtostadionilta kello 11.00. Huollossa kuljettajat käyvät kerran päivän aikana, EK 2 jälkeen.

Kilpailuun otetaan mukaan enintään 250 kilpailijaa ja mahdollinen karsiminen suoritetaan lisäluokista.

KILPAILUN TULOKSET: https://www.rallitulokset.fi/Kontiolahti2021/

LUE KILPAILIJAOHJE TARKASTI, SIELLÄ MM. OHJEET KISAPAIKALLA TOIMIMISEEN SEKÄ SÄHKÖISEEN ILMOITTAUTUMISEEN !!

KILPAILU ON SULJETTU YLEISÖLTÄ SEKÄ SARJAORGANISAATION ULKOPUOLISELTA MEDIALTA KOKOONTUMISRAJOITUSTEN TAKIA !!

ARVONTA:
Kilpailukohtaisessa arvonnassa on tarjolla 2kpl S-Ryhmän majoituslahjakortteja sekä 1kpl mökkiviikonloppuja Kokkolan Erä- ja Matkailu kohteeseen. Arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuljettajien kesken.

MAJOITUS:
Pko Vaakuna
Kokkolan Erä- ja Matkailu
Motelli Kontio
Alavan Rantatuvat
Majoitus Kontiolahti