Valikko Sulje

24.-25.9.21 PARKANO

SARJA HUIPENTUU LEGENDAARISEN FENNO RALLIN PALUUSEEN

Hämeen Moottoriseura Ry sekä Parkanon ja Kankaanpään ralliaktiivit yhteistyössä rakentavat Harrasterallisarjalle arvoisensa päätöksen 24.–25.9. Kausi huipentuu siis kaksipäiväiseen koitokseen, joka viimeistään ratkaisee mestaruudet.

90-luvulla Fenno Rallia ajettiin useampaan otteeseen, joista viimeisin kilpailu on järjestetty 23 vuotta sitten. Tämän vuoden kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii FennoSteel Oy.

Perjantaina liikkeelle lähdetään Parkanosta illansuussa kello 18.30. Kuljettajat ajavat pimeässä kaksi erikoiskoetta, joiden yhteismitta on noin 22 kilometriä. Yötaukoa vietetään uudistetussa Ikaalinen Spa kylpylässä, josta matka jatkuu lauantaina kello 11.

Lauantaina kuljettajilla on vielä edessä viisi erikoiskoetta, joista kertyy noin 69 EK-kilometriä. Kilpailu suuntautuu tällöin takaisin Parkanon suuntaan, jossa pidetään myös huoltotauot. Reitti kulkee osittain Ikaalisten- sekä Fenno-ralleista tutuilla teillä, mutta myös täysin uutta osuutta mahtuu mukaan.

”Kauden viimeinen, 26 kilometrinen tekninen ja vuoristoratamainen erikoiskoe ei jätä varmasti ketään kylmäksi. Mitään ei ole vielä ratkaistu, ennen kuin tämän erikoiskokeen ruutulippu heilahtaa”, kilpailunjohtaja Riku Ainasvuori hehkuttaa kauden päättävää erikoiskoetta.

Kilpailun säännöt on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu osoitteessa https://ajaksi.fi/wp/24-25-09-2021-fenno-ralli-parkano/ .. Mukaan mahtuu 250 kilpailijaa. Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 18.9.2021 klo 23:59.

Tsekkaa Käenkoskikeskuksen iltajuhlan tarkempi tiedote TÄÄLTÄ.